Vliegangst? EFT geeft je vleugels!

Laatst belde een cliënt mij met de vraag of zij met EFT van haar vliegangst af kon komen. “Natuurlijk kan dat”, antwoordde ik en we maakten een afspraak voor een consult. Voor het consult ben ik eens gaan googlen over vliegangst. Wat blijkt? Ongeveer één op de drie Nederlanders lijdt aan vliegangst. Toen ik dit las, keek ik er nog meer naar uit om mijn cliënt van haar angst af te helpen

De angstreactie weghalen


Vliegangst, je zult het maar hebben. Versnelde hartslag, droge mond, nervositeit, klamme handen, krampachtige houding, paniek of zelfs doodsangst; allemaal klachten die je kunt ervaren als je aan vliegangst lijdt. Maar wat is angst nou eigenlijk? Angst is een lichamelijke reactie en iedere keer als iemand met vliegangst gaat vliegen of aan vliegen denkt, wordt die angstreactie opgeroepen. Door de EFT-techniek toe te passen, kun je de angstreactie weghalen.Je behandelt de oorzaak


Hoe werkt het? De EFT techniek zorg ervoor dat de vastzittende angst loskomt door op acupressuur-punten van het lichaam te kloppen. De oorzaak van vliegangst is geblokkeerde energie, die met EFT op te heffen is. Je behandelt dus de oorzaak van het probleem en niet alleen de klachten. Vaak vragen mensen zich af hoe lang het duurt voor EFT effect heeft. In de 12 jaar dat ik met EFT werk, heb ik veel mensen van verschillende angsten afgeholpen. Bij vliegangst zijn gemiddeld 3 of 4 sessies  voldoende. Dan voel je je rustig genoeg om zonder angst te vliegen.


Zelfs op luchthaven en in vliegtuig toepassen


Nou kan het gebeuren dat je op het laatste moment toch nog onrustig wordt. Wat doe je dan? Het krachtige van EFT is dat je de techniek zelf kunt toepassen. Dus, mocht je dan toch onrust op voelen komen, kan je gemakkelijk EFT toepassen, zelfs op de luchthaven en in het vliegtuig. EFT is eenvoudig toe te passen. Je kunt het dus ook gemakkelijk inzetten om andere klachten te verhelpen. Zowel fysieke als emotionele klachten, bijvoorbeeld: fobieën, trauma’s, burn-out, depressie, rouwververwerking, rugpijn, hoofdpijn, migraine en stress.Wil je van je vliegangst af?

Statistisch gezien is vliegen de meest veilige manier van vervoer. Het zou dan ook jammer zijn als je een belangrijk bezoek of een droomreis af zou zeggen vanwege vliegangst. Met EFT hoeft dat niet. Oh, en hoe het ging met die ene cliënt? Haar vliegangst bleek te zijn ontstaan in haar jeugd. Na 4 sessies was zij haar angst kwijt en kon zij ontspannen het vliegtuig instappen. (lees haar ervaring met EFT) Wil jij ook van je vliegangst af? Neem contact met mij op voor een gratis telefonisch consult.

Lees mijn gratis e-boek

Download hier op mijn Home pagina mijn gratis e-boek: ‘In 7 stappen naar een leven vol kracht en vrijheid’  Veel plezier ermee!

Scroll naar boven