EFT Opleiding

Voor alle geïnteresseerden die EFT zelf willen toepassen in hun leven en voor coaches, therapeuten, artsen en behandelaars is er de opleiding EFT. De trainingen zijn interactief en ervaringsgericht. Je gaat de krachtige techniek van EFT ervaren, begrijpen en doorgronden zodat je deze met succes kunt toepassen op jezelf en op je cliënten. EFT is zeer goed te combineren met andere therapie en coachingsvormen en is makkelijk te integreren als behandelmethode.

Wil je graag de training volgen, mail mij dan. Ik geef dit jaar de EFT opleiding alleen nog maar op verzoek. Heb je een vraag, neem dan contact met mij op.

EFT Introductie training

Tijdsduur: een dag van 7 uur
Inhoud van de Introductie training:
Je maakt deze dag kennis met de kracht van EFT. Je leert alles over de oorsprong, de geschiedenis en basistechniek van EFT. Hoe werkt EFT? Wanneer wordt EFT toegepast? Wat zijn emoties? Wat zijn de oorzaken van fysieke/emotionele klachten en hoe pas je EFT effectief toe bij emotionele klachten, fysieke klachten, angsten en fobieën. Waarom werkt EFT wel, wanneer cognitieve gedragstherapie niet werkt. Het is een interactieve dag waarbij je EFT gaat ervaren en leren toepassen op jezelf.
Daarbij komen deze thema’s aan bod:

  • Wat zijn emoties werkelijk?
  • Hoe laat je vastzittende emoties los?
  • Wat zijn de oorzaken van fysieke en emotionele klachten?
  • Hoe ontstaat stress en overspannenheid?  
  • Hoe pas je EFT toe bij stress?  
  • Hoe pas je EFT effectief toe bij angsten en fobieën, woede en verdriet? 
  • Hoe verlos je jezelf met EFT van pijn en fysieke klachten? 
  • Hoe verlos je jezelf van belemmerende gedachten en overtuigingen?
  • Waarom werkt EFT wel, wanneer cognitieve gedragstherapie niet werkt?

Kortom: een interactieve dag waarbij je EFT gaat ervaren en leert toepassen op jezelf, zodat je een ontspannen leven vol kracht en vrijheid kunt creëren. 

Tarieven
Data 

EFT Advanced training Tijdsduur 14 uur: twee dagen van 7 uur

Inhoud van de Advanced training:
Na de introductietraining volgt de EFT Advanced training. Een verdieping in de methodiek van EFT, therapeutische technieken en emotionele processen. We behandelen het ontstaan van negatieve overtuigingen, Core issues en de behandeling ervan. Je ontvangt meerdere EFT technieken voor de behandeling van fysieke problemen, trauma, verslavingen en chronische ziekte. Hoe pas je EFT toe bij  kinderen, bij hoogsensitiviteit. Wat als EFT niet werkt? Welke blokkades voor succes zijn er en hoe los je deze op. Je gaat EFT zelf ervaren en leren toepassen op anderen.

Tarieven

EFT Masterclass  

Tijdsduur: een dag van 7 uur
Inhoud van de Masterclass:
We verdiepen ons verder in de therapeutische technieken, psychologische en emotionele processen en het effectief toepassen van EFT in de praktijk. We bespreken aan de hand van casussen de behandeling van o.a.stotteren, anorexia, depressie, OCD, dwanghandelingen, chronische fysieke klachten en suïcidale gevoelens. Welke kern-emoties liggen ten grondslag aan deze problematieken? Je gaat EFT ervaren en toepassen. Het belang van zelfliefde, de werking van de wet van aantrekking. Verder ontvang je de nieuwste inzichten en technieken om jezelf en anderen efficiënt en effectief te assisteren om ontspannen en liefdevol in het leven te staan en te creëren wat jij graag wilt.

Tarieven
 

Scroll naar boven